VÅR OG SOMMER 2019

  • Forberedende kurs før opptaksprøven
  • Kurs i slovakisk språk og kultur
  • Forberedende online kurs før opptaksprøven - Masaryk Universitetet i Brno

 

 

 

GRATIS FORBEREDENDE KURS TIL OPPTAKSPRØVEN 4. MAI 2019

I forkant av alle våre opptaksprøver arrangerer vi forberedende kurs, for å gå gjennom pensum og kunnskapskrav samt eksempler fra tidligere optaksprøver i kjemi og biologi. Kurset er satt opp til fem undervisningstimer og er gratis for alle som har meldt seg opp til opptaksprøven gjennom Interstudium. Ønsker du å delta, send ditt navn til post@interstudium.no for å få nærmere opplysninger.

 

FORBEREDENDE ONLINE E-LEARNING KURS TIL OPPTAKSPRØVEN - MASARYK UNIVERSITETET I BRNO

Dette er online kurs for deg som ønsker å bli bedre i kjemi, biologi, matte eller fysikk. Kurset er skreddersydd for opptaksprøven til generell medisin og tannlegemedisin i Tsjekkia. Send oss en e-post for å få praktisk infomasjon om hvordan du melder deg på. 

 

GRATIS KURS I SPRÅK OG KULTUR

I forbindelse med dine studier i utlandet tilbyr Interstudium 20 timers kurs i språk, kultur og landskunnskap for alle norske studenter som takket ja til tilbudet om studieplass i Slovakia/Tsjekkia. Kuset vil bli holdt før din avreise til Slovakia/Tsjekkia, dvs. juli / august 2019. Kurset består av følgende fagområder:

introduksjon i det slovakiske språket (grunnleggende fraser, uttale, innføring i grammatikk, praktiske uttrykk for en ny student) kort oversikt over slovakisk kultur og historie, fellestrekk og forskjell, sett i forhold til studenter med norsk bakgrunn innføring i slovakisk samfunnsliv, myndigheter og lokal forvaltning, med hovedvekt på utfordringer og praktiske opplysninger. 

Kurset gjennomføres i Oslo i form av 3-dagers helgesamling (fredag 6 timer, lørdag 8 timer, søndag 6 timer) og inneholder 15 undervisningstimer i slovakisk språk og 5 undervisningstimer i kultur og samfunnskunnskap.  Målet med kurset er at du skal føle deg tryggere, ha nødvendige basiskunnskaper og være best mulig forberedt på oppholdet i utlandet. Kurset arrangeres hver sommer og  fylles fort opp. Antall deltakere er begrenset, siden undervisningen bygger på interaktiv kommunikasjon i mindre grupper.