2020

ONLINE INFORMASJONSMØTE - ONSDAG 3. JUNI 

KL. 15-17

PROGRAM

  • nye online opptaksprøver - søknadsfrisetr og krav
  • våre tester og eksempler fra tidligere opptaksprøver
  • Kurs i slovakisk språk og kultur for dem som kommer inn
  • Forberedende online kurs før opptaksprøven - Masaryk Universitetet i Brno

Møte og veieledning er gratis for alle våre søkere. 

GRATIS FORBEREDENDE KURS TIL OPPTAKSPRØVEN

I forkant av alle våre opptaksprøver arrangerer vi forberedende kurs, for å gå gjennom pensum og kunnskapskrav samt eksempler fra tidligere optaksprøver i kjemi og biologi. Kurset er satt opp til fem undervisningstimer og er gratis for alle som har meldt seg opp til opptaksprøven gjennom Interstudium. På grunn av pandemien tilbyr vi våre søkere online tester og eksempler fra tidligere opptaksprøver. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt på post@interstudium.no

FORBEREDENDE ONLINE E-LEARNING KURS TIL OPPTAKSPRØVEN - MASARYK UNIVERSITETET I BRNO

https://is.muni.cz/obchod/fakulta/med/preparatory/?lang=en

Dette er online kurs for deg som ønsker å bli bedre i kjemi, biologi, matte eller fysikk. Kurset er skreddersydd for opptaksprøven til generell medisin og tannlegemedisin i Tsjekkia. Send oss en e-post for å få praktisk infomasjon om hvordan du melder deg på. 

GRATIS KURS I SPRÅK OG KULTUR

I forbindelse med dine studier i utlandet tilbyr Interstudium 20 timers kurs i språk, kultur og landskunnskap for alle norske studenter som takket ja til tilbudet om studieplass i Slovakia/Tsjekkia. Kuset vil bli holdt før din avreise til Slovakia/Tsjekkia, dvs. juli / august 2019. Kurset består av følgende fagområder:

introduksjon i det slovakiske språket (grunnleggende fraser, uttale, innføring i grammatikk, praktiske uttrykk for en ny student) kort oversikt over slovakisk kultur og historie, fellestrekk og forskjell, sett i forhold til studenter med norsk bakgrunn innføring i slovakisk samfunnsliv, myndigheter og lokal forvaltning, med hovedvekt på utfordringer og praktiske opplysninger. 

Kurset gjennomføres i Oslo i form av 3-dagers helgesamling (fredag 6 timer, lørdag 8 timer, søndag 6 timer) og inneholder 15 undervisningstimer i slovakisk språk og 5 undervisningstimer i kultur og samfunnskunnskap.  Målet med kurset er at du skal føle deg tryggere, ha nødvendige basiskunnskaper og være best mulig forberedt på oppholdet i utlandet. Kurset arrangeres hver sommer og  fylles fort opp. Antall deltakere er begrenset, siden undervisningen bygger på interaktiv kommunikasjon i mindre grupper.