SØKNADSPROSEDYRE

Ønsker du å studere medisin ved Jessenius medisinske fakultet i Martin, går du frem på følgende måte:

  • Registrer deg på www.interstudium.no

Du fyller ut registreringsskjema hvor du oppgir din e-postadresse og lagrer eget passord. Etter at du er registrert, kan du logge deg inn på din profil som student.
  • Fyll ut søknadskjema og last opp kopi av pass og vitnemål

I studentprofilen din fyller du ut personopplysninger og laster opp kopi av pass og vitnemål med generell studiekompetanse. Dokumentene skal være på norsk (ikke på engelsk).                                                                                                                  
  • Du melder deg opp til opptaksprøven                                                     

Etter komplett søknad kan du melde deg opp til konkret dato for opptaksprøven. Fra oss mottar du pensum og eksempler fra tidligere opptaksprøver. Før opptaksprøven arrangerer Interstudium gratis forberedende kurs i kjemi og biologi som du kan delta på.
  • Opptaksprøven

Til opptaksprøven i Oslo kommer lærere fra Jessenius medisinske fakultet og du vil motta dine resultater inne én uke. Har du bestått, kan du akseptere eller avslå tilbud om studieplass.          
  • Oversettelse av dokumenter og kurs før avreise                                                                              

Etter å ha akseptert studieplassen vil vi sørge for oversettelse av dine dokumenter og du kan delta på vårt gratis kurs i slovakisk språk og kultur.

 

I forbindelse med dine studier tilbyr Interstudium 20 timers kurs i slovakisk språk, kultur og landskunnskap for alle norske studenter som takket ja til tilbudet om studieplass i Slovakia. Kurset er ikke obligatorisk. Se nærmere informasjon om kurset på vår webside.

 

Interstudium har som mål å hjelpe deg mest mulig gjennom hele denne spennende prosessen, og tilbyr derfor støtte helt frem til din avreise.  Det er også mulig å avtale studieveiledningsmøte med oss før du starter å jobbe med din søknad. Veiledningen er gratis på lik linje med behandlingen av søknaden, opptaksprøven og oppfølgingen.

 

Har du spørsmål om søknadsprosessen, ta gjerne kontakt !